Monkey Warrior — це відеослот із 5 барабанами та 243 лініями виплат  , створений постачальником програмного забезпечення Pragmatic Play. Це гра, в якій тварини зустрічаються з китайською символікою. Гра заснована на романі «Подорож на Захід», який розповідає про легенду про Сунь Укуна, воїна-мавпу, який володіє величезною силою та вражаючим магічним потенціалом. Приєднуйтеся до цього відважного воїна та його пригод у будь-якому  казино Pragmatic Play на ваш вибір по-справжньому, або ви можете зробити це для неї заради розваги.

Як грати в автомат Monkey Warrior

Подорож духовного розуміння та просвітлення починається тут, але перш ніж це станеться, вам потрібно зробити ставки.

  • Натискання кнопки +/- призведе до відкриття окремої панелі ставок, де ви можете збільшити або зменшити ставку та вартість монети.
  • Обертання запускає барабани після встановлення ставок.
  • У моменти, коли ви втомитеся від безперервного обертання барабанів, ви можете просто натиснути «Автозапуск» і вибрати кількість разів, коли ви хочете, щоб барабани оберталися автоматично без перерв.

Особливості слота

Мавпа — це дикий символ, який може замінити всі символи в грі, крім символів розкиду та грошових символів.

Бонусний символ з’являється лише на барабанах 2, 3 і 4, і якщо ви отримаєте принаймні 3 з них будь-де на цих 3 барабанах, ви активуєте функцію безкоштовних обертань.

Безкоштовні обертання

Після запуску ви отримаєте 8 обертань із лише символами високої вартості на барабанах. Ви зможете повторно активувати цю функцію та вигравати ще 8 обертань щоразу, коли отримуєте додаткові 3 бонусні символи. Немає обмежень щодо кількості обертань, які ви можете виграти.

Респін грошей

Грошовий символ може з’являтися на всіх барабанах, і при кожному обертанні цей символ може приймати випадкове значення з попередньо визначеного набору або приймати значення одного з джекпотів: Міні, Малого, Головного або Великого. Випадання 6 або більше грошових символів активує функцію повторного обертання грошей.

Функція матиме лише символи, які запустили функцію на барабанах, інші символи зникатимуть і залишатимуть порожні місця. Ви почнете з 5 повторних обертань. Будь-який додатковий грошовий символ залишатиметься на барабанах, поки відбудеться наступне повторне обертання. Після кожного повторного обертання є випадковий шанс, що буде запущена міні-гра.

 У міні-грі вам буде запропоновано вибрати 1 із 3 скринь і виграти від 1 до 3 повторних обертань. Раунд закінчується, коли закінчуються повторні обертання або коли всі позиції на барабанах заповнюються символами грошей. Якщо всі позиції заповнені, ви отримаєте множник x15 для своїх перемог.

Резюме

Monkey Warrior — це ігровий автомат із чудовим оформленням, чудовим фоном і вражаючими звуковими ефектами. Максимальна виплата може сягати 6080 разів вашої ставки, а RTP становить 96,50, що ставить цю гру в діапазон слотів із середньою дисперсією. Так, слот виглядає занадто передбачувано для Pragmatic Play, але він непоганий, і ми все одно рекомендуємо спробувати.