Nuwa — це  відео-слот із 5 барабанами та 28 лініями виплат, який запрошує вас у небесний світ Нува, де ви зустрінетеся з богинею, яка готова обсипати вас великими благословеннями та багатством. Якщо ви любите міфологію і хочете зустрітися з цим інтригуючим божеством, ви можете зробити це тут для розваги або в будь-якому казино Habanero по-справжньому .

Як грати в слот Nuwa

У вас буде багато шансів піднятися на високі небеса, але перш ніж це зробити, вам потрібно зробити ставки, і ось як це можна зробити.

  • Натискаючи кнопки «плюс»/мінус на вкладках «Рівень ставок» і «Монета», ви збільшуєте або зменшуєте свої ставки.
  • Щоб скоротити свій шлях до максимально дозволеної ставки, ви можете просто натиснути кнопку Bet Max.
  • Коли ви виберете бажану ставку, барабани почнуть обертатися, натиснувши «Грати».
  • Якщо вам набридне крутити барабани вручну, ви можете автоматизувати цей процес, натиснувши кнопку Auto Play і вказавши, скільки разів барабани обертатимуться без перерви.

Особливості слота

Нува сама є диким символом, який може замінити всі символи в грі, крім символу Scatter. Wild може з’являтися лише на барабанах 1 і 3 під час базової гри. Якщо Wild стане частиною виграшної комбінації, він розшириться, щоб охопити всі позиції на барабані, перш ніж надавати виплати.

Dragon Scatter може формувати виграшні комбо з 3 або більше Scatter будь-де на барабанах. Ці виграші множаться на загальну ставку, перш ніж додаватися до виграшів лінії. Скаттер може з’явитися тільки під час базової гри.

Безкоштовні ігри

Випадання 3 або більше скаттерів на барабанах запускає функцію безкоштовних ігор, яка нагороджує вас 8 обертаннями. Нува з’являтиметься під час гри, але лише на барабанах 1 і 3. Буде зібрано будь-яку кольорову кулю, яка є частиною виграшної комбінації. Коли ви зберете всі 5 бонусних куль, ви активуєте бонусну функцію.

Бонус

Щойно ви запустите цю функцію, ви отримаєте 5 обертань, а всі обертання, що залишилися в безкоштовних іграх, будуть розіграні під час бонусного раунду. У бонусній функції Nuwa двічі з’являтиметься на екрані під час кожного обертання, а всі виграні призи подвоюватимуться.

Резюме

Nuwa — це гарно розроблений слот із високою дисперсією та ставкою RTP 98%. Максимальні виплати в слоті Nuwa можуть досягати 50 000. У гру можна грати на всіх пристроях, залежно від ваших уподобань, і вона може стати досить цікавою, особливо враховуючи двошаровий бонусний раунд. Спробуйте й подивіться, чи Нува покаже вам усе багатство, яке вона приховує.