Слот Shadow Order працює на програмному забезпеченні Push Gaming, встановленому на сітці 5×5 і з каскадними барабанами. Цей  відеослот натхненний таємницею навколо таємних товариств, тому вас запросять приєднатися до нього та спробувати побачити, що робить цю стародавню організацію такою популярною. Запустіть барабани по-справжньому в будь-якому з казино Push Gaming або ви можете спробувати зробити це тут для розваги.

Як грати в слот Shadow Order

Вибравши свої ставки, ви готові приєднатися до лав цього таємного товариства, і ось як ви можете встановити діапазон ставок.

  • Стрілка поруч із загальною ставкою відкриє панель ставок, де ви зможете вибрати свої ставки.
  • Обертання призведе до обертання барабанів, коли ви виберете ставку.
  • Якщо ви втомитеся постійно крутити барабани, ви можете натиснути «Автозапуск» і вибрати, скільки разів ви бажаєте автоматично обертати барабани.

Особливості слота

У цій багатофункціональній грі є 3 базові ігрові функції, 4 персонажі, яких ви можете розблокувати та розгадувати їхні секретні особливості, а також невідворотна функція безкоштовних обертань і дуже любляча механіка каскадних символів.

Дикі місця

Орденська медаль і кулі є дикими символами в грі, які замінюють усі інші символи, крім символів кулі.

У грі є 3 кулі: синя, зелена та фіолетова, які розташовані над барабанами з лівого боку. Кулі стають повністю зарядженими каскадами, і коли вони скочуються до барабанів, вони беруть на себе роль Wild і рухаються вправо з кожним новим каскадом, доки він не сформує виграш. Якщо куля потрапляє в одну з 3 гарячих точок, активується функція символів кулі.

Каблучка

Персонажів 2, 3 і 4 можна розблокувати, і ви можете розблокувати їх, збираючи символи кільця, які можуть з’являтися під час будь-якого обертання. Кільцеві символи збиратимуться та заповнюватимуть лічильник, встановлений прямо з барабанів, і відображатимуть звичайний символ під ним.

Кулі

Коли будь-яка з 3 куль потрапляє в одну з гарячих точок, вона активує функцію. Синя куля — це куля руйнування, яка знищує всі низькооплачувані символи, залишаючи місце для випадання нових. Зелена куля — це куля творіння, яка додає до сітки від 3 до 6 довільно розташованих диких символів. Фіолетова куля — це куля збереження, яка міститиме найбільш високооплачувані символи в сітці, видалятиме всі інші, крім куль, і блокуватиме те, що залишилося на барабанах, для каскаду. Функція закінчується, коли більше нічого зафіксувати.

Персонажі

Функція «Персонаж» активується наприкінці ігрового раунду, і всього є 4 персонажі. Посланник Моллі дозволить кулям падати на сітку швидше, ніж зазвичай. Гравець Біллі перетворить символи малої вартості на символи високої вартості. Шпигун Арчі нагороджуватиме Wild за кожен стовпець на сітці. Магістр Амарілло дозволить каскаду крутитися лише з активними високооплачуваними символами.

Безкоштовні обертання

Коли всі 3 символи кулі будуть зібрані на плитці колекції, почнеться функція. Сфери залишатимуться повністю зарядженими протягом усієї функції, і вони діятимуть як Sticky Wild, тому що залишатимуться на своєму місці між обертаннями. Коли Сфера досягає плитки колекції в цій функції, до кожного виграшу додається сукупний множник. Якщо всі 3 кулі досягнуть фішки колекції, ви виграєте ще 2 обертання.

Резюме

The Shadow Order — це слот із високою дисперсією з гарним дизайном як візуально, так і аудіо. Push Gaming справді звернули увагу на деталі в цій грі та зуміли створити багато дій у цій інноваційній грі. Ви, безсумнівно, будете проводити години й години задоволення, обертаючи ці котушки, особливо якщо ви вважаєте таємні товариства такими ж інтригуючими, як і ми.