Відео-слот Wild Stallion — це остання гра від постачальника програмного забезпечення Stakelogic. У грі 5 барабанів і 30 ліній виплат. Гра натхненна Диким Заходом, і це ідеально розроблена гра з гарними візуальними ефектами та повністю відповідними темі звуковими ефектами. Ви помітите, що ця гра пропонує цікавий геймплей, який перенесе вас у ще цікавішу пригоду, наповнену виграшами. Ви також можете спробувати приручити жеребця тут безкоштовно або в будь-якому казино Stakelogic по-справжньому .

Як грати в слот Wild Stallion

Час робити ставки та вирушати на захід, щоб знайти золото, заховане в грі.

  • Кнопка «Загальна ставка» допоможе вам вибрати потрібну ставку перед обертанням барабанів.
  • Коли ви визначите рівень ставки, обертання призведе до повороту барабанів.
  • А якщо вам набридне обертати барабани вручну, ви можете натиснути кнопку Autoplay, і барабани почнуть автоматичні обертання без будь-яких перерв. 
  • Кнопки 1, 2, 3, Quattro активують кількість барабанів, які ви вибрали активними.
  • Після будь-якого виграшу символ карти запускає функцію азартної гри.

Особливості слота

Дикий жеребець має цікаву функцію, додану до ігрового процесу, яку ми не маємо можливості побачити часто, якщо взагалі. Ми говоримо про варіанти 1, 2, 3, Quattro, де ви фактично можете вибрати, чи хочете ви обертати 1 набір барабанів або більше. Наприклад, якщо ви виберете Quattro, 5 барабанів буде розділено на 4, і тепер ви зможете обертати 4 однакові набори барабанів, що збільшить ваші шанси на перемогу.

Дикі місця

Складений символ Wild у цій грі – це кілька символів Wild, складених один на одного. Накопичені символи Wild замінюють усі символи, крім символів Scatter, які можуть з’являтися на барабанах з 1 по 5. Символи Wild можуть утворювати виграшні комбо, коли вони замінюються на виграш або самі по собі.

Безкоштовні обертання 

Розкиданий бонусний символ у цій грі може виглядати складеним так само, як Wilds. Landin 7 накопичених символів Scatter запускають безкоштовні обертання та присуджують 8 обертань плюс приз Scatter. Випадання 8 накопичених Scatter надає 15 обертань плюс приз Scatter, а 9 накопичених Scatter принесе 30 обертань плюс приз Scatter. Функція безкоштовних обертань, яка надається, відтворюється на різних барабанах.

Азартна гра

Після будь-якого виграшу ви можете вибрати його в азартну гру та спробувати подвоїти або почетверити його. Якщо ви вирішите зіграти на виграш, ви можете вгадати, чи буде наступна карта, яка буде витягнута, червоною чи чорною, і подвоїти ваші виграші за правильного припущення, або ви можете припустити масть карти, і правильне припущення збільшиться в чотири рази ваші перемоги. У будь-якому випадку неправильне вгадування коштуватиме вам виграної суми та поверне вас до основної гри.

Резюме

Wild Stallion — чудово розроблена гра, яка підтверджує якість Stakelogic як постачальника програмного забезпечення. Цей слот із низькою та середньою дисперсією має низький відсоток виплат, але все одно стає досить цікавим, що здебільшого завдяки можливості ввімкнути опцію Quattro. Незважаючи на низький потенціал виграшу, ми все одно рекомендуємо зробити цей слот кілька обертів.