Sword and The Grail — це  відео-слот із 5 барабанами та 20 лініями виплат, який працює на програмній платформі Play’n GO. Ця гра перенесе вас у часи, коли легендарний король Артур правив країною, і ви вирушите на пошуки Святого Грааля. Зробіть зупинку в будь-якому  казино Play’n GO, щоб пограти в гру по-справжньому, або ви можете зробити це прямо тут для задоволення.

Як грати в слот Sword and The Grail

Робіть ставки, і ви готові спробувати витягнути Екскалібур з каменю.

  • Слот має панель швидких ставок, яка дозволяє збільшувати та зменшувати ваші ставки.
  • Автоматична гра запускає барабани в рух вибрану кількість разів без будь-яких перерв.
  • Після того, як ви виберете свої ставки, ви запустите барабани, натиснувши кнопку Spin.

Особливості слота

Святий Грааль — це дикий символ у грі, який може формувати виграшні комбо як сам по собі, так і коли він замінює виграш. Wild може виступати як замінник для всіх символів у грі, крім Меча в Stone Scatter.

Грааль

Священний Грааль може випадати як Multiplier Wild під час будь-якого обертання та буде випадати як Multiplier Wild у функції безкоштовних обертань. Значення множника можуть бути x2, x5, x10 і x100.

Безкоштовні обертання

Функція безкоштовних обертань має 4 етапи, і вам потрібно зібрати мечі, щоб розблокувати наступний етап. Кожен етап має 5 обертів. Вам потрібно від 3 до 5 мечів для 1-го етапу, і множник x2 Wild буде активним. Зібравши 6 мечів, ви перейдете на 2-й етап і запропонуєте x5 Wild, множник x10 Wild очікує на етапі 3, коли ви зберете 11 мечів, а за 18 мечів ви перейдете на етап 4 із множником x100 Wild. 

Резюме

Слот Sword and The Grail пропонує пристойний діапазон ставок, приємну ігрову механіку та великий потенціал виграшу. Слот чудово розроблений, пропонує гарну анімацію та має відповідні звукові ефекти. Це надзвичайно мінливий слот із прогресивною функцією, який може стати дуже інтенсивним, тому будьте обережні, якщо вирішите спробувати.