Слот Book of Oziris — це відео-слот на основі GameArt , який має 5 барабанів і 25 ліній виплат. Цей слот натхненний стародавнім Єгиптом та його зеленошкірим божеством Осірісом. Ця подорож дозволить вам зустрітися з фараонами, побачити піраміди та сфінксів і насолодитися грою в функції, які покажуть вам шлях до стародавніх писань і прихованих скарбів. Якщо ви хочете спробувати розгадати багатовікову таємницю, ви можете зробити це тут для розваги або в будь-якому казино GameArt по-справжньому , вибір за вами.

Як грати в слот Book of Oziris

Почніть чарівну подорож у минуле, щоб знайти божественну долю єгипетських богів, але перш ніж це зробити, ми радимо вам зробити ставки.

  • Ставка на 0,5 лінії +/- збільшить або зменшить ваші ставки.
  • Обертання закрутить барабани, коли ви встановите ставки.
  • Якщо натиснути «Автозапуск», з’явиться повзунок, де можна вибрати кількість безперервних автоматичних обертань, ліміт програшу та ліміт одноразового виграшу. 
  • Увімкніть функцію Gamble у розділі налаштувань, і щоразу, коли ви робите виграшну лінію, ви зможете запускати цю функцію, натиснувши кнопку Gamble.

Особливості слота

Це не одна з тих ігор із багатьма функціями, але ті, які вона пропонує, виявляються досить прибутковими, якщо вам пощастить.

Осіріс — це Wild, і він може замінити всі символи в грі, крім Scatter. З іншого боку, скаттери можуть з’являтися лише на барабанах 1, 3 і 5. Гра також може похвалитися одним спеціальним символом у вигляді Священної книги.

Спеціальний символ

Спеціальний символ може з’явитися на будь-якому барабані, і він покаже символ, який перетворює відповідні символи на Wild. Кілька символів Книги Озіріса можуть з’являтися на барабанах одночасно, і вони можуть перетворювати більше символів на Wilds, що значно підвищує ваші шанси на виграш.

Щоразу, коли з’являється символ Книги, він відкривається та показує один із символів гри. Єдине, що книга не розкриє, це Scatter. Який би символ не було розкрито, усі символи на барабанах стануть дикими. Кожна книга показує інший символ, незважаючи на те, що на барабанах може бути кілька книг.

Безкоштовні обертання

Випадання 3 скаттерів активує функцію безкоштовних обертань, і після її запуску ви отримаєте 10 обертань. Перед початком обертань буде вибрано до 3 барабанів між барабанами з 2 по 4, щоб додати на них додаткові книги. Книга буде вставлена ​​в кожне 4-е місце на вибраному барабані. Це гарантує наявність Книги Озіріса на кожній позиції відповідного барабана. Однак цю функцію не можна повторно запустити.

Азартна гра

Після кожного виграшу ви можете запустити функцію Gamble, натиснувши кнопку Gamble. Після початку ви перейдете на окремий екран із карткою донизу, і ви зможете вибрати чорну або червону. Якщо вибір правильний, ви подвоїте виграш, якщо вибір неправильний, ви втратите ставку та повернетеся до основної гри.

Резюме

Книга Озіріса візуально виглядає чудово, незважаючи на виснажену тему натхнення. Приголомшлива графіка та звукові ефекти цієї гри просто запрошують вас продовжити відкривати єгипетські таємниці та здобути на цьому шляху великі перемоги. Гра поставляється з 96,03% RTP, і в неї можна грати на всіх пристроях, мобільних і настільних.