John Hunter and the Aztec Treasure — це відеослот із 5 барабанами та 7776 лініями виплат  , розроблений постачальником програмного забезпечення Pragmatic Play. Натхненням для гри стала цивілізація ацтеків і завіса таємниць, що панує навколо них, тому безстрашний дослідник Джон вирушає назустріч пригодам, щоб розкрити ці таємниці. Якщо ви хочете приєднатися до Джона, ви можете зробити це тут, на нашій сторінці для розваги, або в будь-якому  казино Pragmatic Play по-справжньому.

Як грати в слот John Hunter and the Aztec Treasure

Перед початком експедиції радимо вибрати та зробити ставки

  • Натискання кнопки +/- призведе до відкриття окремої панелі ставок, де ви можете збільшити або зменшити ставку та вартість монети.
  • Обертання запускає барабани після встановлення ставок.
  • Автоматичне відтворення дозволить вам вибрати кількість автоматичних обертань, які ви бажаєте зробити, і чи хочете ви, щоб автоматичні обертання припинялися після виграшу чи функції, чи не зупинялися взагалі.

Особливості слота

Wild символ з’являється лише на середніх барабанах, тобто на барабанах 2, 3 і 4. Wild може замінити всі символи в грі, крім Scatter.

Безкоштовні обертання

Bonus Scatter запустить бонусний раунд, коли ви випадете 3 з них будь-де на барабанах. Кількість обертань коливається від 5 до 25 залежно від кількості активних символів, а сума нараховується випадковим чином. За 3 символи ви можете виграти 5, 10, 15, 20 або 25 обертань, за 4 символи ви можете розраховувати на 10, 15, 20 або 25 обертань, а за 5 символів ви можете виграти 15, 20 або 25 обертань.

Під час кожного обертання буде присуджено випадкове значення множника, яке може бути х2, х3, х5, х7 або х10. Якщо ви отримаєте ще 2 або більше бонусних символів, ви отримаєте додаткові обертання, які також залежатимуть від кількості бонусних символів і можуть становити від 3 до 15 обертань.

Резюме

John Hunter and the Aztec Treasure — дуже непостійний слот, який може похвалитися приємним дизайном, анімацією та функціями. Гра пропонує величезний потенціал виграшу, який може доходити до x9000 і 96,5% RTP. Загалом, незважаючи на те, що тема дещо стара пісня, нам все одно сподобалося те, що ми побачили, і ми радимо вам зробити те саме.