Слот Wild Cats Multiline — це відеослот на базі програмного забезпечення Red Tiger Gaming, який має 6 барабанів і від 4 до 49 ліній виплат. Гра має чудовий дизайн, який чудово передає відчуття справжньої африканської савани. Приєднуйтесь до цих великих звірів африканської дикої природи, крутячи барабани тут для задоволення або відвідавши будь-яке з  Red Tiger Gaming казино , щоб зіграти по-справжньому.

Як грати в багаторядковий слот Wild Cats

Котячі проводять це шоу, і ви можете приєднатися, але перед тим ми пропонуємо зробити ставки.

  • Натисніть кнопку «Ставка», і відкриється повзунок, у якому ви зможете зробити ставку, яка вам найбільше підходить.
  • Поруч із нею розташована кнопка «Авто», яка відкриває панель із параметрами автоматичного відтворення та можливістю встановити ліміт програшу для цих автоматичних обертань.
  • Праворуч, у кутку, є кнопка «Обертання», за допомогою якої барабани рухатимуться після того, як ви виберете бажані ставки.
  • Однак, якщо ви хочете, щоб барабани оберталися набагато швидше, просто посуньте стрілку кнопки Turbo вліво, і все готово.

Особливості слота

Кожне обертання може запропонувати 49 виграшних ліній, але, крім цього, слот не має такої кількості функцій, якими можна похвалитися. Лев — це Дикий символ, який може замінити всі оплачувані символи в грі.

Королівські оберти

Випадання 3 або більше символів королівських обертань будь-де на барабанах активує функцію, і що більше символів, що запускають, ви отримаєте, то більше обертань ви отримаєте.

дикий лев

Під час функції «Королівські обертання» ви можете отримати символ дикого лева, і як тільки ви це зробите, ви отримаєте повторне обертання, яке супроводжуватиметься можливістю кількох повторних запусків. Дикі леви під час функції «Королівські обертання» ревуть, щоб усунути випадковий набір однакових символів і звільнити місце для нових символів. Таким чином ви можете викликати ланцюгову реакцію, яка відкриє шляхи для більших можливостей виграшу. 

Резюме

Слот Wild Cats Multiline справді покращує ваш ігровий досвід завдяки своїй цікавій механіці, але ми швидко втратили інтерес до обертання барабанів, коли зрозуміли, наскільки посередніми можуть бути виплати. RTP встановлено на рівні 96,19%, а максимальна виплата становить x2000, що є досить низьким. Тим не менш, Wild Cats Multiline заслуговує на шанс, якщо нічого через ігрову механіку.